Juusto-melonipatongit

Juusto-melonipatongit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-melonipatongit

Juusto-melonipatongit

Kesäisen raikkaissa patongeissa on täytteenä hedelmää. Makea meloni ja Salaneuvos juusto ovat suussa sulava yhdistelmä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
2 kpl (250 g)
esipaistettua moniviljapatonkia
jääsalaattia
rucolaa
n. 125 g
400 g
makeaa melonia

Ohje

  1. Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Jäähdytä ja halkaise. Voitele Oivariini rasvalla. Jaa patongeille salaatin ja rucolan lehtiä. Lisää paisti- ja juustoviipaleet.
  3. Kuori ja viipaloi meloni. Lisää patongeille melonia. Käytä apuna cocktailtikkuja täytteiden kiinnitykseen
Vinkki

Vinkki

Voit halutessasi lisätä täytteeseen 100 g kylmäsavuporsaanpaistia. Voit myös korvata melonin kurkulla tai tomaatilla. Varaa niitä n. 250 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.