Juusto-melonipatongit

Juusto-melonipatongit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-melonipatongit

Juusto-melonipatongit

Kesäisen raikkaissa patongeissa on täytteenä hedelmää. Makea meloni ja Salaneuvos juusto ovat suussa sulava yhdistelmä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
2 kpl (250 g)
esipaistettua moniviljapatonkia
jääsalaattia
rucolaa
n. 125 g
400 g
makeaa melonia

Ohje

  1. Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Jäähdytä ja halkaise. Voitele Oivariini rasvalla. Jaa patongeille salaatin ja rucolan lehtiä. Lisää paisti- ja juustoviipaleet.
  3. Kuori ja viipaloi meloni. Lisää patongeille melonia. Käytä apuna cocktailtikkuja täytteiden kiinnitykseen
Vinkki

Vinkki

Voit halutessasi lisätä täytteeseen 100 g kylmäsavuporsaanpaistia. Voit myös korvata melonin kurkulla tai tomaatilla. Varaa niitä n. 250 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›