Juusto-pähkinäpatongit

Juusto-pähkinäpatongit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-pähkinäpatongit

Juusto-pähkinäpatongit

Hieman paremmat patongit maistuvat juustolta ja pähkinältä. Ne sopivat erityisesti salaattien seuraksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
kohotus
1 h
uunissa
15 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
75 g
5 dl
50 g
hiivaa
½ rkl
suolaa
2 dl (100 g)
hasselpähkinärouhetta
1 pussi (130 g)
12 dl (n. 800 g)
vehnäjauhoja

Voiteluun

Pinnalle

hasselpähkinärouhetta

Ohje

  1. Sulata ja jäähdytä voi. Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää voisula, pähkinärouhe, juustoraaste ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi ja alusta joukkoon loput jauhot. Anna kohota hyvin liinan alla
  2. Jaa taikina neljään osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Kääri levyt vinottain rulliksi. Nosta pelleille ja anna kohota liinan alla.
  3. Voitele maidolla. Leikkaa patonkeihin vinoja viiltoja ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
  4. Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›