Juusto-papusalaatti

Juusto-papusalaatti

40 min
keskitaso
91 kcal / 100g
0
0

Salaateissa toimivat yllättävätkin yhdistelmät. Juusto-papusalaatissa maistuu vihreät pavut, selleri ja parmesaani.

Ainekset

8 annosta
2 pussia (à 200 g)
vihreitä pakastepapuja tai vastaava määrä tuoreita papuja
3 vartta
varsiselleriä
1 iso (200 g)
omena
1 (100 g)
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 nippu
ruohosipulia
1 pkt (200 g)
parmesaania

Hedelmä-chilisiirappi

2 dl
1 dl
valkoista balsamietikkaa
1 dl
sokeria
½ tl
chilipippuria

Ohje

  1. Valmista ensin hedelmä-chilisiirappi. Kaada kaikki ainekset kattilaan ja keitä n. 15 min eli kunnes siirappi sakenee. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Keitä pakastepapuja n. 4 min kattilassa tai mikrossa pienessä vesimäärässä. Jos käytät tuoreita papuja, keitä niitä n. 8 min ja paloittele ne. Valuta pavut hyvin siivilässä, painele keitinvesi kevyesti pois. Leikkaa varsisellerit ohuiksi viipaleiksi ja omena pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit. Leikkaa juusto 1 cm:n kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  3. Kaada annoksille hedelmä-chilisiirappia tarjottaessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
170 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)