Juusto-papusalaatti

Juusto-papusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-papusalaatti

Juusto-papusalaatti

Salaateissa toimivat yllättävätkin yhdistelmät. Juusto-papusalaatissa maistuu vihreät pavut, selleri ja parmesaani.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 pussia (à 200 g)
vihreitä pakastepapuja tai vastaava määrä tuoreita papuja
3 vartta
varsiselleriä
1 iso (200 g)
omena
1 (100 g)
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 nippu
ruohosipulia
1 pkt (200 g)
parmesaania

Hedelmä-chilisiirappi

2 dl
1 dl
valkoista balsamietikkaa
1 dl
sokeria
½ tl
chilipippuria

Ohje

  1. Valmista ensin hedelmä-chilisiirappi. Kaada kaikki ainekset kattilaan ja keitä n. 15 min eli kunnes siirappi sakenee. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Keitä pakastepapuja n. 4 min kattilassa tai mikrossa pienessä vesimäärässä. Jos käytät tuoreita papuja, keitä niitä n. 8 min ja paloittele ne. Valuta pavut hyvin siivilässä, painele keitinvesi kevyesti pois. Leikkaa varsisellerit ohuiksi viipaleiksi ja omena pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit. Leikkaa juusto 1 cm:n kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  3. Kaada annoksille hedelmä-chilisiirappia tarjottaessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›