Juusto-pinaatticurry eli Saag paneer

Juusto-pinaatticurry eli Saag paneer

Juusto-pinaatticurry on kotoinen versio intialaisesta ruoasta Saag Paneer. Tarjoa curryn kanssa riisiä ja naan-leipää.

20 min
helppo
118 kcal / 100g
7
5

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 iso
sipuli
1 rkl
1 pkt (150 g)
pakastepinaattia
¾ tl
inkivääriä
¼ tl
chilijauhetta
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
1 pkt (250 g)
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Lisää pinaatti. Anna sen sulaa ja hautua muutama minuutti. Mausta.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja ruokakerma. Kypsennä muutama min. Lisää lopuksi kuutioitu kotijuusto ja suola. Kuumenna. Tarkista mausteiden riittävyys.
  3. Tarjoa Juusto-pinaatticurry keitetyn riisin kanssa.
Lisukkeeksi
Chapati -leipä
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
184 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)