Juusto-pinaatticurry eli Saag paneer

Juusto-pinaatticurry eli Saag paneer
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-pinaatticurry eli Saag paneer

Juusto-pinaatticurry eli Saag paneer

Juusto-pinaatticurry on kotoinen versio intialaisesta ruoasta Saag Paneer. Tarjoa curryn kanssa riisiä ja naan-leipää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 iso
sipuli
1 rkl
1 pkt (150 g)
pakastepinaattia
¾ tl
inkivääriä
¼ tl
chilijauhetta
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
1 pkt (250 g)
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Lisää pinaatti. Anna sen sulaa ja hautua muutama minuutti. Mausta.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja ruokakerma. Kypsennä muutama min. Lisää lopuksi kuutioitu kotijuusto ja suola. Kuumenna. Tarkista mausteiden riittävyys.
  3. Tarjoa Juusto-pinaatticurry keitetyn riisin kanssa.
Lisukkeeksi
Chapati -leipä
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›