Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti sopii tarjottavaksi raikkaana lisäkesalaattina aterialla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
punakaalia
1 (100 g)
punasipuli
2
verigreippiä
150 g
1 ruukku
rapeaa salaattia
100 g
pekaanipähkinöitä

Kastike

½ prk (à 400 g)
½ rkl
sokeria
1 tl
limetti- tai sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 rkl
sinappia

Ohje

  1. Leikkaa punakaali aivan ohuiksi suikaleiksi, käytä veistä tai juustohöylää. Halkaise punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori verigreipit ja leikkaa niistä kalvottomia paloja tai viipaleita. Kuutioi juusto. Huuhdo ja valuta salaatti.
  2. Aseta salaatinlehdet tarjoilukulhon reunoille. Aseta kaikki ainekset kerroksittain maljaan. Ripottele päälle pähkinää.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.