Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti

Juusto-punakaalisalaatti sopii tarjottavaksi raikkaana lisäkesalaattina aterialla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
pala (200 g)
punakaalia
1 (100 g)
punasipulia
2
verigreippiä
½ pkt (150 g)
1 ruukku
rapeaa salaattia
1 pussi (100 g)
pekaanipähkinöitä

Kastike

½ prk (à 400 g)
½ rkl
sokeria
1 tl
limetti- tai sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 rkl
sinappia

Ohje

  1. Leikkaa punakaali aivan ohuiksi suikaleiksi, käytä veistä tai juustohöylää. Halkaise punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori verigreipit ja leikkaa niistä kalvottomia paloja tai viipaleita. Kuutioi juusto. Huuhdo ja valuta salaatti.
  2. Aseta salaatinlehdet tarjoilukulhon reunoille. Aseta kaikki ainekset kerroksittain maljaan. Ripottele päälle pähkinää.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.