Juusto-puolukkapiiras

Juusto-puolukkapiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-puolukkapiiras

Juusto-puolukkapiiras

Juusto-puolukkapiiraassa maistuvat tutut suomalaiset maut yllättävässä muodossa. Kermaviilitäytteeseen lisätään leipäjuustoa ja puolukoita. Tarjoile vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kera.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

75 g
½ dl
sokeria
1
kananmuna
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
kardemummaa
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

200 g
leipäjuustoa
1 pussi (200 g)
puolukoita
3
kananmunaa
1 prk (200 g)
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Tarjoiluun

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon muna ja yhdistetyt kuivat aineet. Levitä taikina halkaisijaltaan n. 27 cm:n piirasvuokaan.
  2. Levitä pohjalle kuutioitu juusto ja puolukat. Sekoita munat haarukalla ja lisää joukkoon kermaviili sekä sokerit. Kaada vuokaan.
  3. Paista 200 asteessa n. 40 min. Peitä vuoka paistamisen loppupuolella, ettei piiras tummu liikaa.
  4. Tarjoa lämpimänä vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›