Juusto-tonnikalasalaatti

Juusto-tonnikalasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-tonnikalasalaatti

Juusto-tonnikalasalaatti

Helppo tonnikalasalaatti valmistuu yksinkertaisista, mutta maukkaista raaka-aineista.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (180 g)
1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
1 ruukku
rapeaa salaattia
½ rasiaa (à 150 g)
keltaisia kirsikkatomaatteja
1 dl
mustia oliiveja
1 prk (200 g)
2 - 4 rkl
basilikapestoa

Ohje

  1. Valuta juusto ja tonnikala. Revi salaatti. Halkaise tomaatit. Asettele ainekset salaattivadille tai kulhoon
  2. Valmista kastike sekoittamalla kermaviili ja pesto. Tarjoa erikseen salaatin kanssa
Vinkki

Vinkki

Korvaa tonnikala katkaravuilla. Voit koristella salaatin tuoreilla yrteillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›