Siirry sisältöön
Juusto-tonnikalasalaatti

Juusto-tonnikalasalaatti

Helppo tonnikalasalaatti valmistuu yksinkertaisista, mutta maukkaista raaka-aineista.

Juusto-tonnikalasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 1 tlk tonnikalaa, MSC-sertifioitu
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • ½ rasiaa keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
    Valio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
    Valio kermaviili 200 g laktoositon
  • 2-4 rkl basilikapestoa

Ohje

  1. Valuta juusto ja tonnikala. Revi salaatti. Halkaise tomaatit. Asettele ainekset salaattivadille tai kulhoon
  2. Valmista kastike sekoittamalla kermaviili ja pesto. Tarjoa erikseen salaatin kanssa

Vinkki

Korvaa tonnikala katkaravuilla. Voit koristella salaatin tuoreilla yrteillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 9,8 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search