Juusto-tonnikalasalaatti

Juusto-tonnikalasalaatti

Helppo tonnikalasalaatti valmistuu yksinkertaisista, mutta maukkaista raaka-aineista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (180 g)
1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
1 ruukku
rapeaa salaattia
½ rasiaa (à 150 g)
keltaisia kirsikkatomaatteja
1 dl
mustia oliiveja
1 prk (200 g)
2 - 4 rkl
basilikapestoa

Ohje

  1. Valuta juusto ja tonnikala. Revi salaatti. Halkaise tomaatit. Asettele ainekset salaattivadille tai kulhoon
  2. Valmista kastike sekoittamalla kermaviili ja pesto. Tarjoa erikseen salaatin kanssa
Vinkki

Vinkki

Korvaa tonnikala katkaravuilla. Voit koristella salaatin tuoreilla yrteillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›