Juusto-välipalakipot

Juusto-välipalakipot
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-välipalakipot

Juusto-välipalakipot

Täyteläinen juusto hedelmien ja pähkinöiden kanssa on oiva välipala koululaisille. Juusto-välipalakipot on helppo valmistaa ja tarvittaessa ne voi tehdä jääkaappiin jo etukäteen valmiiksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
100 g
75 g
kuivattuja, pehmeitä aprikooseja
1 pussi (70 g)
cashewpähkinöitä , kuorittuja manteleita tai saksanpähkinöitä
3
porkkanaa
1 - 2
omenaa

Ohje

  1. Leikkaa juusto reilun kokoisiksi kuutioiksi tai tangoiksi. Jaa annoskippoihin.
  2. Lisää kippoihin aprikoosit, pähkinät, tikkumaisiksi paloiksi leikatut porkkanat sekä lohkottu omena.
  3. Tarjoa esim. koululaiselle välipalana koulun jälkeen tai läksyjen luvun lomassa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›