Juusto-välipalakipot

Juusto-välipalakipot

Täyteläinen juusto hedelmien ja pähkinöiden kanssa on oiva välipala koululaisille. Juusto-välipalakipot on helppo valmistaa ja tarvittaessa ne voi tehdä jääkaappiin jo etukäteen valmiiksi.

Ainekset3 annosta

3 annosta
100 g
75 g
kuivattuja, pehmeitä aprikooseja
1 pussi (70 g)
cashewpähkinöitä , kuorittuja manteleita tai saksanpähkinöitä
3
porkkanaa
1 - 2
omenaa

Ohje

  1. Leikkaa juusto reilun kokoisiksi kuutioiksi tai tangoiksi. Jaa annoskippoihin.
  2. Lisää kippoihin aprikoosit, pähkinät, tikkumaisiksi paloiksi leikatut porkkanat sekä lohkottu omena.
  3. Tarjoa esim. koululaiselle välipalana koulun jälkeen tai läksyjen luvun lomassa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›