
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 bagelia tai vesirinkeliä
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
-
4-6 viipaletta
Valio Edam viipaleitaValio Edam on tuttu, mieto ja monipuolinen koko perheen perusjuusto. Sen lempeä ja raikas maku…
- 0 kg lollo rosso -salaattia
- 0 kg paprikaa viipaleina
- 0 kg kurkkua viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise bagelit tai rinkelit. Voitele kummatkin puolet Oivariini rasvalla.
- Laita alapuolikkaille juustoviipaleet, salaattia sekä paprika- ja kurkkuviipaleita.
- Nosta kannet päälle.
- Tarjoa kaakaon, kahvin tai teen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- lollo rosso -salaattia
- paprikaa
- kurkkua