Juustoinen fenkolisalaatti

Juustoinen fenkolisalaatti

Tämä salaatti sopii arkeen ja juhlaan. Erinomainen esimerkiksi juhlavan noutopöydän osana.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ruukku
jääsalaattia
½
fenkoli
¼ pkt (à 350 g)
250 g
vihreitä viinirypäleitä
½ ruukkua
herneenversoja

Kastike

1 prk (200 g)
1 ½ rkl
juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Revi huuhdottu ja valutettu tai lingottu salaatti tarjoiluastiaan. Lisää sekaan ohuiksi viipaleiksi leikatu fenkoli ja kuutioitu juusto. Lisää salaattiin.
  2. Koristele herneenversoilla.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa salaatin kanssa erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›