Juustoinen fenkolisalaatti

Juustoinen fenkolisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen fenkolisalaatti

Juustoinen fenkolisalaatti

Tämä salaatti sopii arkeen ja juhlaan. Erinomainen esimerkiksi juhlavan noutopöydän osana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ruukku
jääsalaattia
½
fenkoli
pkt (à 350 g)
250 g
vihreitä viinirypäleitä
½ ruukkua
herneenversoja

Kastike

1 prk (200 g)
1 ½ rkl
juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Revi huuhdottu ja valutettu tai lingottu salaatti tarjoiluastiaan. Lisää sekaan ohuiksi viipaleiksi leikatu fenkoli ja kuutioitu juusto. Lisää salaattiin.
  2. Koristele herneenversoilla.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa salaatin kanssa erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.