Juustot ovat juhlavan aterian jälkiruoka. Mikset kokeilisi tarjota juustoa hiukan erilaisessa muodossa? Kohokas on herkullinen tarjottava. Valmistaminenkin onnistuu helposti, kunhan maltat pitää uuninluukun kiinni koko paistoajan.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 rkl | |
2 rkl | vehnäjauhoja |
2 dl | |
¼ tl | jauhettua inkivääriä |
1 (maustemit.) | kardemummaa |
4 | kananmunaa |
150 g | |
Vuokaan | |
---|---|
Tarjoiluun | |
lakka- tai omenahilloa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.