Juustoinen kanakastike rakuunalla

Reseptiyhteistyö: Koskenlaskija® reseptit

Juustoinen kanakastike rakuunalla

Juustoinen kanakastike rakuunalla

Reseptiyhteistyö Koskenlaskija® reseptit

Juustoinen kanakastike rakuunalla

Juustoinen kanakastike rakuunalla - kiireisen arjen gourmee! Luoja: Hetkiä http://khetkia.blogspot.fi/

2 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset2 n. 2 annosta

Kanakastike

400 g
Kanafile
85 g
Pekoni
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Makea suippopaprika
1 kpl
Tuore chili
3 dl
Kuohukerma
125 g
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuusto
Pippuri
Rakuuna
Chilijauhe

Yrttinen kaalisalaatti

½ kpl
Varhaiskaali
Tuore basilika
Lehtipersilja
Tuore chili
Punasipuli

Ohje

  1. Ruskista kana paistokasarissa. Lisää pekoni, pilkottu sipuli, paprika ja chili. Kaada joukkoon kerma ja paloiteltu Valio Koskenlaskija sulatejuusto. Mausta ja annan hautua kasarissa.
  2. Hautumisen aikana voit nauttia raikkaan kaalisalaatin.

  3. Pilko kaali, yrtit, chili ja sipuli. Tarjoile balsami viinietikan, oliiviöljyn ja sitruunamehun kanssa. Ripoittele päälle hieman sormisuolaa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›