Hyppää sisältöön
Juustoinen kinkku-nuudelisalaatti

Juustoinen kinkku-nuudelisalaatti

Valmista juustosta, kinkusta ja nuudeleista ruokaisa salaatti. Sinapilla maustettu pikantti kermaviilikastike mehevöittää sen. Leivän kanssa tarjottuna salaatti sopii illanistujaisiin.

Juustoinen kinkku-nuudelisalaatti

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 60 g (2 dl) munanuudeleita (raakana)
  • 1 iso (125 g) punasipuli
  • 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl sokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 150 g saunapalvikinkkua tai joulukinkkua
  • 1 (160 g) hapahko omena
  • 1 iso (200 g) punainen paprika
  • ½ pkt (à 300 g)
    Valio Alppi Kreivi® juustoa
    Pitkään kypsytetty Valio Alppi Kreivi® on tuhti ja moniulotteinen vuoristojuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään…
    Valio Alppi Kreivi® e300 g

Sinappikastike

  • 1 prk (200 g)
    Valio Eila® kermaviiliä
    Valio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
    Valio kermaviili 200 g laktoositon
  • ½ dl vahvaa sinappia
  • ½ dl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Murenna nuudelit pieniksi. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä.
  2. Hienonna punasipuli. Mikrota sitä 1 min.
  3. Lisää sipulin joukkoon balsamietikka, öljy, sokeri ja suola. Lisää nuudelit. Sekoita. Anna seoksen maustua sen aikaa, kun teet salaattia.
  4. Kuutioi kinkku, kuorittu omena sekä paprika ja juusto.
  5. Sekoita kastikkeen aineet.
  6. Anna salaatin maustua jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa patongin, ruisleipästen tai pienten karjalanpiirakoiden kanssa pikkuateriana tai illanistujaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 7,7 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi