Juustoinen kurpitsakeitto

Juustoinen kurpitsakeitto

Juustoinen kurpitsakeitto on maukas ja hienostunut keitto. Voit tarjota sitä arkena ja juhlassa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
kasvislientä
500 g
keltaista talvikurpitsaa
2
sipulia
50 g
juuriselleriä
¼ tl
muskottia
1 rkl
salviaa hienonnettuna
½ rasiaa (à 400 g)

Paistetut salvianlehdet

(isoja)
tuoreita salvianlehtiä

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen paloiteltu kurpitsa, sipulit ja juuriselleri. Anna kiehua kannen alla hiljalleen kypsäksi
  2. Mausta ja lisää juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto sauvasekoittimella samettisen pehmeäksi.
  3. Paista salvianlehtiä pannulla voissa n. 30 sek. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois ja lehdet rapeutuvat. Koristele keitto paistetuilla salvianlehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
29 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›