
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ patonkia (edellisen päivän)
- 6 kypsää tomaattia (keskikokoista)
- 1 punasipuli
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 pkt (200 g) Valio Eila® kotijuustoa
Voit kokeilla myös -
- 1 ruukku basilikaa
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Kastike
-
2 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 2 rkl basilikapestoa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki kuutioiksi ja paahda rapeiksi pannulla tai uunipellillä 250 asteessa noin 3 min.
- Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Valuta juustokuutiot tai valuta kotijuusto talouspaperin päällä hyvin (ja kuutioi kotijuusto).
- Hienonna osa basilikanlehdistä karkeasti, jätä muutama koristeluun. Kerrostele ainekset juuri ennen tarjoilua salaattiastiaan ja mausta kerrokset suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita salaatinkastike. Koristele salaatti basilikanlehdillä.
- Tarjoa salaatti heti kastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
6,9 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä