Juustoinen liha-makaronilaatikko

Juustoinen liha-makaronilaatikko
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustoinen liha-makaronilaatikko

Juustoinen liha-makaronilaatikko

Käytä juustoiseen makaronilaatikkoon joko paprikaista tai perinteistä sulatejuustoa. Hyvän maun lisäksi sulatejuusto antaa laatikolle mehevyyttä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 dl
makaronia
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
½ tl
suolaa
1 tl
pippurisekoitusta
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® paprika sulatejuustoa

tai 1 pktValio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
1
kananmuna
5 dl
1 iso
tomaatti tai kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön.
  2. Ruskista jauheliha rasvassa pannulla. Mausta.
  3. Kaada makaronit ja jauheliha laakeaan uunivuokaan (n. 22 x 30 cm).
  4. Leikkaa sulatejuusto pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne tasaisesti uunivuokaan. Vatkaa muna ja maito kulhossa. Kaada vuokaan.
  5. Kuutioi tomaatti tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne laatikon pinnalle.
  6. Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 50 min.
  7. Tarjoa halutessasi ketsupin kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Kypsennä ruoka halutessasi uuninkestävissä annosvuoissa. Lyhennä tällöin kypsennysaikaa 10 - 15 min vuokien koosta riippuen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›