Juustoinen lohi-sipulikastike pastalle

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

Juustoinen lohi-sipulikastike pastalle

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

15 min

Helppoa, hyvää & nopeaa! Tämä herkullinen lohipasta pelastaa arjen kiireiden keskellä. Luojana: Pikkumurusia http://pikkumurunen.blogspot.fi/

Ainekset

2 rkl
Öljy
2 kpl
Kesäsipuli varsineen
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 rkl
Sitruunamehu
2 dl
Ruokakerma
1 ½ rkl
Sinappi
125 g
Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuusto
300 g
Lämminsavulohi
Mustapippuri
Suola

Ohje

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Pilko kesäsipulit ja purista valkosipulin kynsi. Lisää kuumaan öljyyn ja kuullota hetki. Lisää sitruunamehu, ruokakerma ja sinappi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää juusto kuutioituna. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Lisää lohi paloiteltuna. Mausta pippurilla ja suolalla. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
  2. Kastike valmistuu samalla, kun pastavesi kuumenee ja pasta kypsyy.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö