Juustoinen lohisalaatti

Juustoinen lohisalaatti

Helppo salaatti juustosta ja kylmäsavustetusta kirjolohesta maistuu alkuruokana tai kevyenä pääruokana.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
kerä- tai jääsalaatti
2
omenaa
150 g
1 pkt (100 - 150 g)
kylmäsavulohta viipaleina
1
sitruuna

Kastike

1 prk (200 g)
1 dl
2 rkl
makeaa sinappia

Ohje

  1. Revi salaatti vadille. Kuutioi omenat ja viipaloi juusto
  2. Asettele ainekset salaatin päälle, lohi pieninä ruusukkeina päällimmäiseksi. Koristele vati sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
182 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)