Juustoinen lohisalaatti

Juustoinen lohisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen lohisalaatti

Juustoinen lohisalaatti

Helppo salaatti juustosta ja kylmäsavustetusta kirjolohesta maistuu alkuruokana tai kevyenä pääruokana.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
kerä- tai jääsalaatti
2
omenaa
150 g
1 pkt (100 - 150 g)
kylmäsavulohta viipaleina
1
sitruuna

Kastike

1 prk (200 g)
1 dl
2 rkl
makeaa sinappia

Ohje

  1. Revi salaatti vadille. Kuutioi omenat ja viipaloi juusto
  2. Asettele ainekset salaatin päälle, lohi pieninä ruusukkeina päällimmäiseksi. Koristele vati sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›