Juustoinen risotto

Juustoinen risotto

Juustoinen risotto maistuu pääruoan lisäkkeenä tai sellaisenaan pikkuruokana. Se sopii myös salaatin ja rapeakuorisen leivän kanssa.

35 min
keskitaso
105 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (200 g)
iso punasipuli
2 rkl
3 dl
risottoriisiä
7 - 8 dl
kuumaa vettä
1
kasvisliemikuutio
2 dl
½ - 1 pkt (à 250 g)
mustapippuria myllystä
1 rkl
tuoretta kynteliä tai persiljaa

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu punasipuli ja riisi läpikuultaviksi voissa. Älä ruskista.
  2. Valmista kasvisliemi: liuota kiehuvaan veteen liemikuutio. Lisää riisin joukkoon n. 1/3 liemestä. Keitä välillä sekoittaen, kunnes liemi on imeytynyt riisiin
  3. Lisää loppu liemi ja omenatäysmehu pienissä erissä. Keitä hiljalleen kannen alla, kunnes riisi alkaa pehmetä (n. 20 min), mutta siinä on vielä purutuntumaa jäljellä.
  4. Lisää juusto pieninä kuutioina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta risotto mustapippurilla ja tuoreella yrtillä.
  5. Tarjoa heti lisäkkeenä tai pikkuruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›