Juustoinen tabouleh-salaatti

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Juustoinen tabouleh-salaatti

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

30 min

Tämän helpommaksi ei ruokaisa lisäkesalaatti muutu. Murustettu juusto sekoittuu maistuvasti bulgurin, kurkun, tomaatin ja yrttien kanssa. Raikasta ja koukuttavaa. Reseptin luoja: Top Chef -voittaja Teemu Laurell.

Ainekset

3 dl
bulguria
150 g
Valio Koskenlaskija® murennettu laktoositon
3 kpl
tomaattia
1 kpl
kurkkua
1 nippu
tuoretta persiljaa
1 nippu
tuoretta minttua
1 nippu
tuoretta korianteria
½ pala
sitruunan mehu
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Valmista bulgur paketin ohjeen mukaan. Leikkaa tomaatti neljään osaan, poista sisälmys ja leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Kuori kurkku, leikkaa neljään osaan, poista sisälmys ja leikkaa pieneksi kuutioksi. Hienonna yrtit, joita saa olla reippaasti. Yhdistä bulgur, vihannekset ja yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja oliiviöljyllä. Ripottele Valio Koskenlaskija® murua joukkoon. Nauti grilliherkkujen kera.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö