Juustoiset kasvismuffinsit

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Juustoiset kasvismuffinsit

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

45 min

Herkullisen juustoisissa kasvismuffinseissa on pieni texmex-vivahde. Muffinsit sopivat hyvin tarjottavaksi vaikka juhlapöydässä tai välipalana. http://www.pullahiiri.com/

Ainekset

120 g
kesäkurpitsaa
½ nippu
ruohosipulia
9 kpl
kirsikkatomaatteja
150 g
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
2 dl
2 kpl
Kananmuna
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
leivinjauhetta
100 g

Ohje

  1. Pese kasvikset hyvin. Raasta kesäkurpitsa ja pilko ruohosipuli sekä siivuta tomaatit. Sekoita kulhossa kesäkurpitsaraaste, ruohosipuli, juustoraaste sekä mustapippuri ja suola. Sulata voi ja nosta sivuun jäähtymään hetkeksi. Sekoita kerma ja kananmunat keskenään sekä toisessa kulhossa kuivat aineet. Lisää kermaseos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita. Lisää vielä juusto-kesäkurpitsaseos sekä voi. Viimeisenä nostele joukkoon tomaattisiivut. Laita paperivuoat muffinssipellin koloihin ja jaa taikina 12 muffinssivuokaan. Paista 175 asteessa noin 20 minuutin ajan.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö