Juustoiset lohi-perunanyytit

Juustoiset lohi-perunanyytit

Mehevät lohi-perunanyytit kypsyvät kesällä grillissä ja muulloin kätevästi uunin lämmössä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
200 g
kylmäsavulohta ohuina viipaleina
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä
1 dl
ruohosipulia tai tilliä

Ohje

  1. Revi alumiinifoliosta neljä reilua palaa. Asettele niille kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, kylmäsavulohta ja juustoraastetta. Mausta kerrokset mustapippurilla
  2. Nosta folion reunat ylös, mutta jätä nyytit hieman auki. Kaada päälle ruokakerma.
  3. Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota kypsien annosten pinnalle runsaasti hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
138 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›