Juustoiset lohi-perunanyytit

Juustoiset lohi-perunanyytit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoiset lohi-perunanyytit

Juustoiset lohi-perunanyytit

Mehevät lohi-perunanyytit kypsyvät kesällä grillissä ja muulloin kätevästi uunin lämmössä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
200 g
kylmäsavulohta ohuina viipaleina
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä
1 dl
ruohosipulia tai tilliä

Ohje

  1. Revi alumiinifoliosta neljä reilua palaa. Asettele niille kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, kylmäsavulohta ja juustoraastetta. Mausta kerrokset mustapippurilla
  2. Nosta folion reunat ylös, mutta jätä nyytit hieman auki. Kaada päälle ruokakerma.
  3. Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota kypsien annosten pinnalle runsaasti hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›