Juustoiset muffinit

Juustoiset muffinit

Piimä taipuu hyvin myös muffinitaikinaan, joka saa mehevyytensä Valio Mustaleima raasteesta. Tuunaa herkulliset, juustoiset muffinssit oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja tuoreella basilikalla.

55 min
keskitaso
349 kcal / 100g
0

Ainekset15 kpl

15 kpl
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 pussi (130 g)
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
½ dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
½ dl
tuoretta basilikaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
2
kananmunaa
3 dl

Koristeluun

kurpitsansiemeniä auringonkukansiemeniä

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet, juustoraaste, hienonnetut oliivit, aurinkokuivatut tomaatit ja basilika keskenään.
  2. Lisää mustapippuri, suola, munat ja piimä joukkoon. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  3. Lusikoi taikina voideltuihin pieniin amerikanmuffinivuokiin ja ripottele pinnalle siemeniä.
  4. Paista 175 asteessa uunin keskiosassa 20 - 25 min. Tarjoa muffinit jäähtyneinä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
349 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
393 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›