Juustoiset pekonichilit

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Juustoiset pekonichilit

Juustoiset pekonichilit

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Juustoiset pekonichilit

Köökistä kajahtaa http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

150 g
mietoja chilipalkoja
100 g
Valio Kippari® siivuja
2 rkl
maustamaton tuorejuusto
1 rkl
kurkkusalaattia
170 g
pekonia

Ohje

  1. Leikkaa chilien vihreä kantaosa pois ja leikkaa viilto chilipalkojen kylkeen. Poista chilien siemenet esimerkiksi veitsellä tai muovipussi kädessä peukalon kärjellä. Mikäli käy vahinko ja sormia alkaa operaation jälkeen kuumottaa, liota sormenpäitä maitolasissa. Pilko Kippari-sulatejuusto hienoksi ja pieneksi silpuksi ja sekoita tuorejuuston ja kurkkusalaatin kanssa massaksi. Täytä auki viilletyt chilit massalla. Kiedo pekonisiivut täytettyjen chilien ympärille niin, että kiepautat pekonin ensin auki leikatun chilin päädyn päälle ja sitten kiedot sen kokonaan chilin ympärille. Paista 250-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia. Asettele uunista tulleet pekonichilit vielä hetkeksi leivinpaperilla vuoratulle lautaselle ennen tarjoilua.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.