Juustoiset suupalat

Juustoiset suupalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoiset suupalat

Juustoiset suupalat

Illanistujaisten tai cocktailtilaisuuden pikkusuolainen tarjotaan usein viinin kera. Helposti syötävä ja maukkaan juustoinen suupala sopii erinomaisesti juhlavaankin tilaisuuteen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset24 kpl

24 kpl

Taikina

100 g
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ rasiaa (à 200 g)

Täyte

n. 100 g
Valio Mustaleima™ juustoa

tai prkValio salaattijuustokuutioita 9%
tai 1.5 dlsitruunatäytteisiä oliiveja

Voiteluun ja pinnalle

kananmunaa ja unikonsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos monitoimikoneessa. Lisää Viola ja sekoita koneessa nopeasti tasaiseksi.
  2. Leivo taikina jauhotetulla pöydällä tangoksi ja jaa 24 palaan. Paina taikinapalaan sormella kolo. Täytä sokeripalan kokoisella juustokuutiolla tai oliivilla. Muotoile taikinapala käsillä siten, että täyte jää sisälle.
  3. Nostele uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
  4. Paista 225 asteessa kauniin värisiksi, 8 - 10 min. Tarjoa cocktailpalana esim. boolin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
406 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.