Juustoiset uuniburritot

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Juustoiset uuniburritot

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

30 min

Perinteinen texmex-ilta saa uuden vivahteen, kun burritot valmistetaan uunissa ja kuorrutetaan juustolla. http://pienenhiirulaisenodotus.blogspot.fi/

Ainekset

450 g
maustamattomia broilerisuikaleita
1 tl
mustapippuria
½ tl
chilijauhetta
suolaa
2 kpl
sipulia
1 kpl
Paprika keltainen
1 kpl
Paprika vihreä
1 kpl
Paprika punainen
140 g
ananaspaloja
300 g
salsaa
gorgonzola-juustoa
8 kpl
tortillalettuja
150 g

Ohje

  1. 1. Paista broileri ja lisää mausteet 2. Siirrä kypsät broilerinsuikaleet pois pannulta sivuun odottamaan. 3. Suikaloi paprikat ja sipulit ja freesaa ne kuumalla pannulla. 4. Lisää sipuli-paprika seokseen purkki salsaa sekä ananaspalat 5. Asettele tortillaletut pellille ja täytä ne. Pohjalle sipuli-paprika seosta päälle broilerinsuikaleita. Murenna gorgonzolaa broilerin palojen päälle. 6. Pyöritä täytetyt letut rullalle, ja käännä avonainen puoli alaspäin. Ripottele päälle reilulla kädellä Maustettua Valio Tex mex juustoa. 7. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 10min, tai kunnes tortillaletut alkavat ruskistua. 8. Nauti nachojen, salsan ja guacamolen kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö