Juustoja ja puolukkahilloketta

Juustoja ja puolukkahilloketta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoja ja puolukkahilloketta

Juustoja ja puolukkahilloketta

Täyteläiset juustot sopivat syksyisiin ja talvisiin illanistujaisiin sekä jälkiruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pala (170 g)
1 pala (300 g)
1 pala (350 g)
200 g
Brie juustoa

Puolukkahilloke

2 pussia (à 200 g)
pakastepuolukoita
1
kanelitanko
3 dl
Valio Hehku juomaa
2 ½ dl
hillosokeria

Tarjoiluun

siirappipiparkakkuja

Ohje

  1. Valmista ensin hilloke: Keitä puolukoita ja kanelitankoa Hehku juomassa n. 15 min kannen alla. Kaada seos siivilän läpi puhtaaseen kattilaan. Painele lusikalla mehu marjoista. Lisää joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä n. 10 min. (Keittoaika vaihtelee hiukan riippuen kiehumisen voimakkuudesta ja kattilan laakeudesta.)
  2. Kaada hilloke puhtaaseen lasipurkkiin. Jäähdytä. Tarjoa juustojen ja piparkakkujen kera.
  3. Ota juustot huoneenlämpöön n. tunti ennen tarjoilua. Avaa kääreet ja asettele juustot tarjottimelle. Peitä juustot kevyesti muovikelmulla, etteivät ne kuivu

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.