Juustoja ja puolukkahilloketta

Juustoja ja puolukkahilloketta

35 min
helppo
253 kcal / 100g
0
0

Täyteläiset juustot sopivat syksyisiin ja talvisiin illanistujaisiin sekä jälkiruoaksi.

Ainekset

8 annosta
1 pala (170 g)
1 pala (300 g)
1 pala (350 g)
200 g
Brie juustoa

Puolukkahilloke

2 pussia (à 200 g)
pakastepuolukoita
1
kanelitanko
3 dl
Valio Hehkua
2 ½ dl
hillosokeria

Tarjoiluun

siirappipiparkakkuja

Ohje

  1. Valmista ensin hilloke: Keitä puolukoita ja kanelitankoa Hehku-juomassa n. 15 min kannen alla. Kaada seos siivilän läpi puhtaaseen kattilaan. Painele lusikalla mehu marjoista. Lisää joukkoon hillosokeri ja jatka keittämistä n. 10 min. (Keittoaika vaihtelee hiukan riippuen kiehumisen voimakkuudesta ja kattilan laakeudesta.)
  2. Kaada hilloke puhtaaseen lasipurkkiin. Jäähdytä. Tarjoa juustojen ja piparkakkujen kera.
  3. Ota juustot huoneenlämpöön n. tunti ennen tarjoilua. Avaa kääreet ja asettele juustot tarjottimelle. Peitä juustot kevyesti muovikelmulla, etteivät ne kuivu

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
16 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
335 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)