Juustokeitto

Juustokeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustokeitto

Juustokeitto

Perinteinen juustokeitto lämmittää kylmänä talvipäivänä. Tarjoa keittoa alku- tai pääruokana tuoreen leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
7 dl
vettä
1
kana- tai kasvisliemikuutio
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa

tai 1 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
1 prk (2 dl)
½ dl
vaaleaa suurustejauhetta , Maizena
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  2. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Suurusta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti samalla sekoittaen
  3. Mausta pippurilla. Lisää joukkoon persilja.
  4. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›