Siirry sisältöön
Juustoleipä-porosalaatti

Juustoleipä-porosalaatti

Salaatit sopivat alkuruoiksi, erilaisten noutopöytien osaksi tai kevyeksi ateriaksi sellaisenaan tuoreen leivän kanssa tarjottuna.

Juustoleipä-porosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g rapeaa salaattia
  • 200 g leipäjuustoa
  • 100 g kylmäsavuporoa
  • 1 dl hillosipuleita
  • 2 dl (150 g) kivettömiä viinirypäleitä

Kastike

  • 1 prk (200 g)
    Valio kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl vahvaa sinappia
  • 1 tl sokeria
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Revi tai suikaloi salaatti. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi, suikaloi kylmäsavuporo, halkaise hillosipulit ja puolita viinirypäleet.
  2. Kokoa aineksista kaunis salaatti vadille tai annoslautasille.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa. Tarjoa alkusalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 5 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search