Juustolenkki ja hunajaperunat

Juustolenkki ja hunajaperunat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustolenkki ja hunajaperunat

Juustolenkki ja hunajaperunat

Suomalaisten rakastama uunilenkki täytetään juustolla ja paistetaan hunajaperunapedin päällä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 pkt
lenkkimakkaraa
½ pkt (à 350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoa

tai 0.5 pktValio Turunmaa® juustoa

Hunajaperunat

1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
2
suolakurkkua
2 dl
½ dl
hunajaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
suolaa
1 tl
rakuunaa

Pinnalle

tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa lenkkimakkaraan viiltoja ja työnnä niihin noin sentin paksuisia juustoviipaleita.
  2. Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja sekoita joukkoon kuutioitu suolakurkku, kerma, hunaja ja mausteet. Kypsennä 200 asteessa 40 min.
  3. Nosta paistoksen päälle juusto-makkaralenkki ja jatka kypsentämistä 20 min. Ripottele pinnalle persiljasilppua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.