Juustopasteijat

Juustopasteijat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustopasteijat

Juustopasteijat

Juustopasteijat sopivat moneen, kuten kuumien juomien kanssa tarjottavaksi, salaatin seuraksi tai illanistujaispöytään.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
10 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset24 kpl

24 kpl
2 pkt (à 500 g)
voitaikinaa
1 prk (180 g)
8
kivetöntä kalamata-oliivia
1 (150 g)
keltainen paprika
2 rkl
tuoretta oreganoa
2
valkosipulin kynttä

Voiteluun

kananmunaa

Koristeluun

unikonsiemeniä

Ohje

  1. Ota voitaikina sulamaan.
  2. Hienonna täytettä varten salaattijuusto, oliivit, paprika, oregano ja purista joukkoon valkosipulin kynnet
  3. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi ja ota siitä pohjia pyöreällä joulutorttumuotilla.
  4. Jaa pohjille täyte, voitele reunat munalla ja sulje pasteijat hyvin.
  5. Lado pasteijat pellille, voitele munalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.
  6. Paista 225 asteessa 10 - 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
379 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.