Juustosalaatti ja rucolakastike

Juustosalaatti ja rucolakastike

Juustosalaatti valmistuu yksinkertaisista, mutta maukkaista aineksista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 lajia
salaatinlehtiä
n. 175 g
Valio Ritari® juustoa

tai Valio Luostari® juustoa
tai Valio AURA® juustoa
pala (200 g)
makeaa melonia
1 dl
pähkinöitä , esim. cashew

Rucolakastike

2 dl
½ dl
villirucolaa hienonnettuna
1 rkl
makeaa sinappia
ripaus
sokeria

Ohje

  1. Revi salaatinlehdet ja levitä ne vadille. Lisää päälle kuutioiksi leikattua juustoa ja melonia. Ripota salaatin pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja pähkinöitä juuri ennen tarjoilua.
  2. Sekoita kastikkeen aineet ja tarjoa eri kulhosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
159 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›