Juustospydäri

Juustospydäri

30 min
keskitaso
154 kcal / 100g
1
0

Tässä spydärissä korvataan kananmunat yhdistämällä sulatejuustosiivuja ja keltaisia kirsikkatomaatteja. Paistetun kananmunan ystävät voivat toki paistaa lisäksi vielä munankin.

Ainekset

3 annosta
2 rkl
5 (n. 500 g)
keitettyä perunaa
200 g
nakkeja tai lammasmakkaraa kuutioina
1 (120 g )
sipuli hienonnettuna
suolaa
mustapippuria myllystä

Päälle

1 pkt (250 g)
6 kpl
keltaisia kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi perunat.
  2. Paista kaikki aineet pannulla Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa juusto viipaleiksi ja puolita kirsikkatomaatit.
  4. Nosta spydäri tarjoiluastiaan ja paista juustoviipaleet nopeasti molemmin puolin pannulla.
  5. Laita juustoviipaleiden päälle tomaatin puolikkaat ja asettele paistetut juustoviipaleet spydärin päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)