Juustotarjotin

Juustotarjotin

Juustotarjotin on varsinainen jokapaikanhöylä. Juustot herkullisine lisäkkeineen sopivat niin juhliin kuin rentoihin illanistujaisiin alkupalaksi, jälkiruoaksi tai naposteltavaksi. Esillelaitossa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pkt (125 g)
1 pkt (300 g)
1 pkt (245 g)
1 pkt (300 g)
200 g
Brie juustoa

Lisäksi

tuoretta viikunaa
veriappelsiinia kandeerattuna
pähkinöitä
tummaa siirappia

Ohje

  1. Ota juustot lämpenemään huoneenlämpöön viimeistään 1 h ennen tarjoilua.
  2. Asettele juustot ja lisäkkeet tarjoiluvadille, siirappi pieneen kulhoon tai kastikekannuun.
  3. Tarjoa glögin tai punaviinin kanssa.
  4. Kandeeratut veriappelsiinit

  5. Pese veriappelsiinit hyvin kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa viipaleiksi. Laita vieri viereen leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle hiukan hunajaa tai vaaleaa siirappia. Kuivaa uunissa n. 100 asteessa yön yli.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
375 kcal
Proteiini
26 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g
Kalsium
668 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›