Hyppää sisältöön
Juustotarjotin

Juustotarjotin

Juustotarjotin on varsinainen jokapaikanhöylä. Juustot herkullisine lisäkkeineen sopivat niin juhliin kuin rentoihin illanistujaisiin alkupalaksi, jälkiruoaksi tai naposteltavaksi. Esillelaitossa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Juustotarjotin

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (125 g)
    Valio AURA® Gold juustoa
    Valio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto herkutteluhetkiin. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on…
    Valio AURA® Gold 125 g
  • 1 pkt (300 g)
    Valio Keisarinna® juustoa
    Valio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
    Valio Keisarinna® e300 g
  • 1 pkt (245 g)
    Valio Mustaleima™ juustoa
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas juusto sopii…
    Valio Mustaleima™ e245 g
  • 1 pkt (300 g)
    Valio Ritari® juustoa
    Valio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
    Valio Ritari® e300 g
  • 200 g Brie juustoa

Lisäksi

  • 0 kg tuoretta viikunaa
  • 0 kg veriappelsiinia kandeerattuna
  • 0 kg pähkinöitä
  • 0 kg tummaa siirappia

Ohje

  1. Ota juustot lämpenemään huoneenlämpöön viimeistään 1 h ennen tarjoilua.
  2. Asettele juustot ja lisäkkeet tarjoiluvadille, siirappi pieneen kulhoon tai kastikekannuun.
  3. Tarjoa glögin tai punaviinin kanssa.

Kandeeratut veriappelsiinit

  1. Pese veriappelsiinit hyvin kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa viipaleiksi. Laita vieri viereen leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle hiukan hunajaa tai vaaleaa siirappia. Kuivaa uunissa n. 100 asteessa yön yli.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 377 kcal
Proteiini 26,3 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 30,2 g
Tyydyttynyt rasva 18,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta viikunaa
  • veriappelsiinia
  • pähkinöitä
  • tummaa siirappia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi