Juustotikut

Juustotikut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustotikut

Juustotikut sopivat keittojen ja slaattien lisäkkeiksi tai sellaisenaan viin kanssa nautittaviksi. Juustotikut maistuvat usein myös lastenkutsuilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset35 kpl

35 kpl
100 g
3 dl
vehnäjauhoja
¼ tl
suolaa
1 pussi (150 g)
1 prk (200 g)

Voiteluun ja pinnalle

kananmunaa
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin jauhot ja suola. Lisää juustoraaste. Sekoita lopuksi nopeasti kemaviili joukkoon. Laita taikina jääkaappiin n. 30 minuutiksi.
  2. Leivo taikinasta sormenpaksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 12 cm:n pituisiksi. Voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  3. Paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi n. 13 min. Tarjoa salaatin tai keiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
348 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›