Juustotikut

Juustotikut

Juustotikut sopivat keittojen ja slaattien lisäkkeiksi tai sellaisenaan viin kanssa nautittaviksi. Juustotikut maistuvat usein myös lastenkutsuilla.

1 h 15 min
keskitaso
348 kcal / 100g
2

Ainekset35 kpl

35 kpl
100 g
3 dl
vehnäjauhoja
¼ tl
suolaa
1 pussi (150 g)
1 prk (200 g)

Voiteluun ja pinnalle

kananmunaa
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin jauhot ja suola. Lisää juustoraaste. Sekoita lopuksi nopeasti kemaviili joukkoon. Laita taikina jääkaappiin n. 30 minuutiksi.
  2. Leivo taikinasta sormenpaksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 12 cm:n pituisiksi. Voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  3. Paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi n. 13 min. Tarjoa salaatin tai keiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
348 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
263 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›