Juustotuulihatut

Juustotuulihatut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustotuulihatut

Juustotuulihatut

Juustoiset tuulihatut maistuvat pikkusuolaisina sellaisinaan. Voit myös täyttää tuulihatut halutessasi esim. kinkku- tai kasvistäytteellä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset40 kpl

40 kpl
75 g
3 dl
vettä
2 ¼ dl
vehnäjauhoja
½ tl
paprikajauhetta
3
kananmunaa
1 pussi (130 g)
½ dl
persiljaa tai basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Kiehauta voi ja vesi. Lisää jauhot joukkoon. Anna seoksen kiehua samalla sitä vatkaten, kunnes se on tasaista, kiiltävää ja irtoaa kattilan pohjasta. Lisää paprikajauhe.
  2. Nosta kattila levyltä. Lisää munat yksitellen jäähtyneeseen seokseen voimakkaasti vatkaten esim. sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon juustoraaste ja persilja
  3. Ota kattilasta kahdella lusikalla nokareita ja nostele pellille.
  4. Paista 200 asteessa noin 25 min. Älä avaa uuninluukkua ensimmäisen 15 minuutin aikana, etteivät nokareet laske.
  5. Tarjoa glögin kanssa, kahvipöydässä tai keiton lisäkkeenä.
Vinkki

Vinkki

* Tuulihatut ovat parhaimmillaan leivontapäivänä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
218 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›