Kaali-juustopiiras

Kaali-juustopiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kaali-juustopiiras

Kaali-juustopiiras

Valmista kaali-juustopiiras täyttäväksi iltapalaksi tai tarjoa kasvispiirasta kahvipöydässä.

Valmistusaika

Työaika
45 min
uunissa
25 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Taikina

125 g
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 pussi (1 1/2 dl = 105 g)
perunasosejauhetta
1 dl

Kaali-juustotäyte

500 g
kaalia , josta osa voi olla hapankaalia
1 iso
sipuli
1
porkkana
2 rkl
1 pussi (150 g)
1
kasvisliemikuutio
2 rkl
siirappia
1 rkl
meiramia
mustapippuria myllystä
2
kananmunaa
1 dl

Ohje

  1. Nypi pehmeä voi ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ruokakerma. Taputtele taikina pyöreän piirasvuoan (Ø 27 cm) pohjalle.
  2. Valmista täyte: Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja pilko porkkana ohuiksi viipeleiksi tai suikaleiksi
  3. Lisää kattilaan Oivariini. Hauduta kaali, sipuli ja porkkana pehmeäksi kattilassa. Lisää joukkoon juusto, murennettu liemikuutio ja mausteet. Anna juuston sulaa hetki. Siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hieman. Tarkista maku.
  4. Sekoita munat ja ruokakerma joukkoon. Kaada täyte pohjalle.
  5. Kypsennä 200 asteessa n. 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.