Kaalikääryleet ovat paitsi maukkaita ja ravitsevia, myös todella edullista arkiruokaa. Valmistaminen vaatii hiukan viitseliäisyyttä, joten kaalikääryleitä kannattaa tehdä isompi määrä kerralla. Kääryleiden maku paranee uudelleen lämmitettäessä tai ne voi hyvin pakastaa myöhempää käyttöä varten.
1 - 1 1/2 kg (1 kpl) | keräkaalia |
vettä | |
suolaa | |
Täyte | |
---|---|
1 (100 g) | sipuli |
1 rkl | |
400 g | sika-nauta jauhelihaa |
5 dl | kaalia |
1 prk (2,5 dl) | |
2 | kananmunaa |
1 tl | suolaa |
1 rkl | siirappia |
½ tl | mustapippuria |
ripaus | valkopippuria |
1 tl | meiramia |
Päälle | |
¾ dl | siirappia |
50 g |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.