Kahden juuston crostinit

Kahden juuston crostinit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kahden juuston crostinit

Kahden juuston crostinit

Crostinit ovat rapeita, uunissa hetken verran paistettavia patonkisiivuja. Levitä päälle paprika-chili tuorejuustoa ja Koskenlaskija raastetta. Tarjoile salaattien ja keittojen kanssa tai osana tapas-pöytää.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
8 min
Yhteensä
18 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset24 palaa

24 palaa
1
patonki
1 rasia (200 g)
1 pussi (150 g)
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado ne leivinpaperille pellille. Levitä viipaleille tuorejuustoa. Ripota päälle juustoraaste
  2. Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Ripottele päälle hienonnettua basilikaa. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›