Kahden juuston keksit

Reseptiyhteistyö: Kesäruokaa juustoista

Kahden juuston keksit

Kahden juuston keksit

Reseptiyhteistyö Kesäruokaa juustoista

Kahden juuston keksit

Juustokeksit ovat ihana suolapala sellaisenaan, mutta Valio AURA® Pehmeä sinihomejuustosta valmistetun kastikkeen kanssa ne maistuvat vieläkin herkullisemmilta.

25 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset25 n. 25 annosta

2 dl
vehnäjauhoja
130 g
Valio pastajuusto raaste
½ tl
suolaa
2 tl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
3 rkl
(jääkaappikylmää) Valio voi normaalisuolainen
1 dl

Lisäksi

125 g
Valio AURA® Pehmeä
1 dl
koristeeksi tuoreita yrttejä

Ohje

  1. Mittaa vehnäjauhot, juustoraaste, suola, rosmariini ja paloiteltu voi leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen kulhoon. Aja tasaiseksi muruseokseksi. Lisää kermaviili ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  2. Muotoile taikina halkaisijaltaan noin 3 cm pötköksi jauhotetulla pöydällä. Kietaise kelmuun tai voi- tai leivinpaperin sisään ja nosta tunniksi jääkaappiin.
  3. Yhdistä kermaviili ja sinihomejuustoa tasaiseksi seokseksi. Nosta jääkaappiin tekeytymään.
  4. Leikkaa jähmettyneestä pötköstä ½ cm viipaleita. Nosta viipaleet leivinpaperille uunipellille ja paista175 asteessa 15 minuuttia.
  5. Nosta AURA®-kermaviiliseosta kekseille tai laita seos tarjolle keksien kanssa. Koristele tuoreilla yrteillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›