Kaki-raejuusto

Kaki-raejuusto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kaki-raejuusto

Kaki-raejuusto

Kaki-hedelmää eli sharonia löytää nykyään helposti monista kaupoista. Kokeile tätä eksoottista hedelmää raejuuston kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200g)
350 g (2)
kaki-hedelmää

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi hedelmät. Aseta jalalliseen lasiin kerroksittain raejuustoa ja hedelmäpaloja.
  2. Tarjoa jälkiruoaksi tai välipalaksi

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›