Kala-kasvisvuoka

Kala-kasvisvuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kala-kasvisvuoka

Kala-kasvisvuoka

Tämän maukkaan kala-kasvisvuoan mehevyys piilee Koskenlaskija sulatejuustossa. Tarjoa yhdessä salaatin ja leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset3 annosta

3 annosta
600 g
nahatonta kalafileetä
2 pussia (250 g)
kasvissuikaleita

Kastike

3 dl
½ pkt (125 g)
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
valkopippuria
½ tl
suolaa
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Leikkaa ruodoton kala paloiksi ja laita voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle kasvissuikaleet
  2. Kuumenna maito kattilassa. Lisää joukkoon kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut
  3. Lisää kastikkeeseen mausteet ja tilli. Kaada kastike tasaisesti vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kasvikset tuntuvat kypsiltä. Tarjoa raastesalaatin ja leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›