Kala-pekonigratiini

Kala-pekonigratiini
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kala-pekonigratiini

Kala-pekonigratiini

Arkiruoan tulee usein olla nopeasti valmistuvaa, mutta maukasta ja ravitsevaa. Uuniruoat sopivat arjen kiireisiin erinomaisesti, sillä ne valmistuvat lähes itsekseen.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (400 g)
pakasteseitiä
½ tl
suolaa
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 pussi (180 g)
suikalejuureksia
1 prk (2,5 dl)
½ dl
vettä
¼ tl
mustapippuria
1 dl (50 g)

Ohje

  1. Mausta kohmeiseksi sulatettu kala suolalla ja pane voideltuun vuokaan.
  2. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 25 min.
  3. Suikaloi pekoni ja paista suikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää juurekset ja anna niiden kuumentua.
  4. Lisää ruokakerma, vesi ja pippuri. Kiehauta. Kaada seos kalan päälle ja ripota pinnalle juusto. Jatka kypsentämistä n. 20 min.
  5. Tarjoa Kala-pekonigratiini keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›