
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 hampurilaissämpylää
Kalapihvit
- 400 g pakasteseitiä
- 1 (100 g) sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- ½ dl korppujauhoja
- 1 rkl tomaattipyreetä
- ½ tl suolaa
Panerointi
- 1 tl cajunmaustetta
- ¾ dl korppujauhoja
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Maissi-tomaattisalsa
- 1½ dl (110 g) säilykemaissia
- 200 g pisara- tai miniluumutomaatteja
- 1 sitruuna (pieni)
- 1 (100 g) sipuli tai punasipuli
-
½ dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
- ½ dl hienonnettua tuoretta basilikaa
Voit kokeilla myös
Väliin
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 dl mangochutneya
Jaa resepti
Ohje
- Ota kala hyvissä ajoin sulamaan huoneenlämpöön. Kala voi olla valmistusvaiheessa kohmeista, mutta ei jäässä.
- Valmista ensin salsa. Valuta maissi. Lohko tomaatit. Poista sitruunasta kuori ja valkoiset osat. Kuutioi. Puolita sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä kaikki salsan ainekset. Jätä maustumaan.
- Laita sulanut tai kohmeinen kala ja lohkotut sipulit leikkuuterällä varustettuun yleis- tai monitoimikoneeseen tai blenderiin. Lisää loput kalapihvin raaka-aineet. Soseuta tasaiseksi.
- Muotoile murekemassa hampurilaissämpylän levyisiksi pihveiksi (8 kpl). Painele ne molemmin puolin cajun-korppujauhoseokseen. Paista pihvit kullanruskeiksi Oivariini rasvassa paistinpannulla.
- Sivele lämmitettyjen hampurilaissämpylöiden alapintoihin crème fraîchea ja yläpintoihin mangochutneyta. Täytä hampurilaissämpylät kalapihveillä ja maissisalsalla.
- Tarjoa heti ja nauti kuumana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
17,6 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa