Kalapata

Kalapata

Pakasteseiti on arkipäivän näppärin kalasaalis, joka valmistuu tarjolle tuotapikaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 (150 g)
purjo
¼ tl
kurkumaa
400 g
pakasteseitiä
1 tl
sitruunapippuria
n. 1/4 tl
suolaa
1 prk (2,5 dl)
3 - 4 (300 g)
tomaattia
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää viipaloitu purjo ja kurkuma. Hauduta hetki.
  2. Lisää kuutioitu kala. Paista miedolla lämmöllä kypsäksi. Mausta.
  3. Lisää ruokakerma ja kuutioidut tomaatit. Hauduta kunnes tomaatit pehmenevät. Lisää lopuksi persilja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›