Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 vähäsuolaista sämpylää, Oululainen Futissämpylä
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® vähemmän suolaa ValSa® rasvaaTarkkailetko suolan määrää? Valio Oivariini® vähemmän suolaa on täynnä tuttua herkullista makua, mutta levitteen suolapitoisuus…
- 2 salaatinlehteä
- 2 ananasrenkaita
- 4 kalapuikkoja, Findus
-
2
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipalettaValio Polar® 15 % on kevytjuusto, jossa on makua ja luonnetta. Tutusta suosikista on kehitetty…
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise sämpylät. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla, n. 2 rkl.
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Valuta ananasrenkaat.
- Kuumenna loppu Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää pannulle jäiset kalapuikot.
- Paista kalapuikot molemmin puolin. Kun ensimmäinen paistopinta on valmis, lisää pannulle myös sämpylät voideltu puoli alaspäin.
- Kun kalapuikot ovat paistuneet rapeiksi, kokoa ainekset hampurilaiseksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
264 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
22 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.