
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 vähäsuolaista sämpylää, Oululainen Futissämpylä
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® vähemmän suolaa ValSa® rasvaaTarkkailetko suolan määrää? Valio Oivariini® vähemmän suolaa on täynnä tuttua herkullista makua, mutta levitteen suolapitoisuus…
- 2 salaatinlehteä
- 2 ananasrenkaita
- 4 kalapuikkoja, Findus
-
2
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipalettaValio Polar® 15 % on kevytjuusto, jossa on makua ja luonnetta. Tutusta suosikista on kehitetty…
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise sämpylät. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla, n. 2 rkl.
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Valuta ananasrenkaat.
- Kuumenna loppu Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää pannulle jäiset kalapuikot.
- Paista kalapuikot molemmin puolin. Kun ensimmäinen paistopinta on valmis, lisää pannulle myös sämpylät voideltu puoli alaspäin.
- Kun kalapuikot ovat paistuneet rapeiksi, kokoa ainekset hampurilaiseksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
264 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
22 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa