Siirry sisältöön
Kalapuikkohampurilainen

Kalapuikkohampurilainen

Kalapuikot ja hampurilaiset ovat monen nuoren ja lapsen lempiruokaa. Yhdistä nämä lempparit valitsemalla vähäsuolaisia, sydänystävällisiä tuotteita, niin saat maukasta purtavaa hyvillä mielin.

Kalapuikkohampurilainen

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Halkaise sämpylät. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla, n. 2 rkl.
  2. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Valuta ananasrenkaat.
  3. Kuumenna loppu Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää pannulle jäiset kalapuikot.
  4. Paista kalapuikot molemmin puolin. Kun ensimmäinen paistopinta on valmis, lisää pannulle myös sämpylät voideltu puoli alaspäin.
  5. Kun kalapuikot ovat paistuneet rapeiksi, kokoa ainekset hampurilaiseksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 264 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 22 g
Rasva 15,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search