Kalapuikkohampurilainen

Kalapuikkohampurilainen

15 min
helppo
248 kcal / 100g
1
0

Kalapuikot ja hampurilaiset ovat monen nuoren ja lapsen lempiruokaa. Yhdistä nämä lempparit valitsemalla vähäsuolaisia, sydänystävällisiä tuotteita, niin saat maukasta purtavaa hyvillä mielin.

Ainekset

2 annosta
2
vähäsuolaista sämpylää , Oululainen Futissämpylä
50 g
2
salaatinlehteä
2 kpl
ananasrenkaita
4 kpl
kalapuikkoja , Findus
2

Ohje

  1. Halkaise sämpylät. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla, n. 2 rkl.
  2. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Valuta ananasrenkaat.
  3. Kuumenna loppu Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää pannulle jäiset kalapuikot.
  4. Paista kalapuikot molemmin puolin. Kun ensimmäinen paistopinta on valmis, lisää pannulle myös sämpylät voideltu puoli alaspäin.
  5. Kun kalapuikot ovat paistuneet rapeiksi, kokoa ainekset hampurilaiseksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)