Kalapuikkohampurilainen

Kalapuikkohampurilainen
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kalapuikkohampurilainen

Kalapuikkohampurilainen

Kalapuikot ja hampurilaiset ovat monen nuoren ja lapsen lempiruokaa. Yhdistä nämä lempparit valitsemalla vähäsuolaisia, sydänystävällisiä tuotteita, niin saat maukasta purtavaa hyvillä mielin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
vähäsuolaista sämpylää , Oululainen Futissämpylä
50 g
2
salaatinlehteä
2 kpl
ananasrenkaita
4 kpl
kalapuikkoja , Findus
2

Ohje

  1. Halkaise sämpylät. Voitele halkaisupinnat Oivariini rasvalla, n. 2 rkl.
  2. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Valuta ananasrenkaat.
  3. Kuumenna loppu Oivariini isolla paistinpannulla. Lisää pannulle jäiset kalapuikot.
  4. Paista kalapuikot molemmin puolin. Kun ensimmäinen paistopinta on valmis, lisää pannulle myös sämpylät voideltu puoli alaspäin.
  5. Kun kalapuikot ovat paistuneet rapeiksi, kokoa ainekset hampurilaiseksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›