Kalkkunafileerullat

Kalkkunafileerullat

1 h
helppo
173 kcal / 100g
0
0

Salaattijuustokuutiot yhdistettynä lehtikaalin ja karpalon kanssa muodostavat mehevän täytteen näille kalkkunafileerullille. Ennen kypsentämistä rullat pyöräytetään vielä panko-korppujauhoissa ja kuorrutetaan kepeästi juustoraastella.

Ainekset

4 annosta
480 g
marinoimatonta kalkkunan fileeleikettä
½ tl
suolaa

Täyte

50 g
luomulehtikaalia
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1 prk (160 g)
3/4 - 1 dl
kuivattuja karpaloita

Kuorrutus

1
luomu kananmuna
½ rkl
1 ½ dl
panko-korppujauhoja
1 dl (n. 40 g)

Ohje

  1. Levitä fileeleikkeet työlaudan päälle. Mausta fileet suolalla molemmilta puolilta.
  2. Irroita huuhdellun lehtikaalin ruoti ja hienonna lehdet. Hienonna valkosipuli. Kuumenna Oivariini pannulla ja kuullota sipuli ja lehtikaali pehmeiksi.
  3. Hienonna salaattijuustokuutiot. Yhdistä täytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
  4. Jaa täyte käsin fileiden päälle, levitä täyte tasaisesti reunoja myöten.
  5. Riko muna lautaselle. Vatkaa rakenne rikki haarukalla, notkista tilkalla maitoa. Mittaa korppujauhot toiselle lautaselle.
  6. Kääri fileeleikkeet tiukoiksi rulliksi. Kieritä varovasti kananmunaseoksessa ja korppujauhoissa. Lado rullat vierekkäin uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  7. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.
  8. Tarjoa pääruokana tai osana juhla-ateriaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)