Kalkkunapiiras

Kalkkunapiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kalkkunapiiras

Kalkkunapiiras

Pakasteet ovat nopea apu arkipäivän ruoanvalmistuksessa. Tämä piiras sopii ruokaisaksi iltapalaksi vaikka salaatin kanssa tarjottuna.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Rahkavoitaikina

125 g
125 g
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

300 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 - 2 rkl
1 pussi (300 g)
wokkivihanneksia
1 tl
currya
½ tl
rouhittua rosépippuria
½ tl
suolaa
1 pussi ( 150 g)
3
kananmunaa
1 prk (3,3 dl)
½ dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Sekoita rahkaan pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos. Taputtele taikina voideltuun, halkaisijaltaan 28 cm:n piirasvuokaan.
  2. Valmista täyte. Ruskista kalkkunasuikaleet voissa pannulla. Lisää lopuksi pannulle pakastevihannekset ja paista, kunnes ne ovat sulaneet ja hieman pehmenneet.
  3. Ota pannu levyltä ja lisää mausteet. Anna jäähtyä ja lisää loput ainekset. Sekoita hyvin ja levitä taikinapohjalle.
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 200 asteessa noin 45 min.
Vinkki

Vinkki

* Kalkkunan asemesta voit käyttää marinoitua broileria tai kinkkusuikaletta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›