Kana caprese pizza grillissä

Reseptiyhteistyö: Risto Mikkola

Kana caprese pizza grillissä

Kana caprese pizza grillissä

Reseptiyhteistyö Risto Mikkola

Kana caprese pizza grillissä

Pizza valmistetaan kesällä grillissä. Tässä grillipizzassa maistuvat Italian maut!

1 Henkilölle
1 min
00 arvostelua

Ainekset1 n. 1 annos

Pohja

15 g
tuorehiivaa
750 g
vehnäjauhoja
15 g
suolaa
½ dl
kädenlämpöistä vettä
15 g
sokeria
½ dl
oliiviöljyä

Täyte

350 g
kananpojan minuuttipihvejä mton
suolaa
pippuria
150 g
2 kpl
Buffalo mozzarellajuustoa á 125g
1 nippu
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia).
  2. Kohota kylmässä mieluiten yön yli.
  3. Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi.
  4. Grillaa pihvejä 2min molemmin puolin. Mausta pippurilla ja suolalla. Asettele pihvit folionyyttiin vetäytymään. Suikaloi kypsät minuuttipihvit.
  5. Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä.
  6. Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla ja juustolla.
  7. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2 – 3 min.
  8. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›