Kana-guacamolepatongit

Kana-guacamolepatongit

25 min
keskitaso
204 kcal / 100g
4
3

Ruokaisa täytetty patonki on mainio brunssi- tai lounasruoka. Pitkästä patongista on helppo jokaisen ruokailijan leikata itselleen sopiva pala.

Ainekset

4 annosta
400 g
ohuita broilerin fileepihvejä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
fajita-mausteseosta
2 rkl
2 isoa
kypsää avokadoa
1 rkl
limemehua
1 ruukku
tuoretta korianteria
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 (à 250 g)
maalaispatonkia
½ prk (à 180 g)
50 g
rucolaa

Ohje

  1. Mausta broilerin fileepihvit suolalla, pippurilla ja fajita-mausteseoksella molemmin puolin. Paista pannulla Oivariini rasvassa rapeiksi ja kypsiksi. Viipaloi.
  2. Irrota avokadojen hedelmäliha kulhoon. Lisää limemehu. Mausta hienonnetulla korianterilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita. Avokadot saavat jäädä rouheiksi paloiksi.
  3. Halkaise patongit. Levitä pohjalle avokadotahnaa. Täytä broilerilla, viipaloidulla salaattijuustolla ja rucolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
9 g
Suola
1,5 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (3)

Nimetön9.8.2016 kello 9:08
Varmasti hyviä, mutta jos tällaisen patongin isken mieheni eteen iltaruuaksi, hän kyllä kysyy että eikö me syödä tänään mitään? Nämä reseptit ei oikein riitä raskasta rumiillista työtä tekevön ison miehen eväiksi :).
Nimetön29.7.2015 kello 18:23
Täydellistä :)
22630.4.2015 kello 14:05
Nam!