Kana-guacamolepatongit

Kana-guacamolepatongit

Ruokaisa täytetty patonki on mainio brunssi- tai lounasruoka. Pitkästä patongista on helppo jokaisen ruokailijan leikata itselleen sopiva pala.

25 min
keskitaso
204 kcal / 100g
4
3

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
ohuita broilerin fileepihvejä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
fajita-mausteseosta
2 rkl
2 isoa
kypsää avokadoa
1 rkl
limemehua
1 ruukku
tuoretta korianteria
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 (à 250 g)
maalaispatonkia
½ prk (à 180 g)
50 g
rucolaa

Ohje

  1. Mausta broilerin fileepihvit suolalla, pippurilla ja fajita-mausteseoksella molemmin puolin. Paista pannulla Oivariini rasvassa rapeiksi ja kypsiksi. Viipaloi.
  2. Irrota avokadojen hedelmäliha kulhoon. Lisää limemehu. Mausta hienonnetulla korianterilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita. Avokadot saavat jäädä rouheiksi paloiksi.
  3. Halkaise patongit. Levitä pohjalle avokadotahnaa. Täytä broilerilla, viipaloidulla salaattijuustolla ja rucolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)